idei geniale de afaceri 1

Inainte de a vorbi despre cursuri de branding pentru elevi / copii si metode de a-l face pe copilul tau sa fie primul ales si primul caruia ii vor merge afacerile, as vrea sa-ti povestesc ceva trait de mine in viata reala de antreprenor si de ce drama absolventilor care raman ani de zile neangajati si a parintilor lor poate si trebuie sa fie depasita.

Ca parinte, daca nu ai curajul sa recunosti diferenta dintre textul de pe diploma de absolvire si abilitatile lui reale la finele liceului, nu vei sti niciodata catre ce sa-l sfatuiesti pe copilul tau sa se indrepte cu sansele cele mai mari de succes si de a se intretine singur. 

NOTA: Acest articol iti aduce idei, lamuriri si chiar studii realizate de mine, pe parcursul a peste 30 de ani de experienta cu tinerii.  

 

CE AM PATIT CAND AM DAT ANUNT DE ANGAJARE:

Cand esti si parinte si antreprenor, de abia atunci iti dai seama ce traiesc copiii nostri cu adevarat, cand vine vorba sa-si faca un rost in viata si sa devina independenti de tine.

Am dat un anunt de angajare pentru un job de “Entry level PR” si am avut un soc. Mi-au venit 590 de aplicanti, deci 590 de CV-uri si 590 de scrisori de intentie.  

Urmareste acest video, ca sa vezi ce s-a intamplat si de ce eu nu mi-as lasa copilul in voia sortii:  

 

Daca-mi spui ce ti s-a parut cel mai folositor sau neobisnuit din continutul acestui material, iti voi trimite exemple despre felul in care functioneaza :Metoda D.A.I.A.” pentru copilul tau.