Esti o persoana curajoasa si dornica de a afla lucruri noi?

Crezi ca-i poti face pe oameni sa-ti ceara tie prima data serviciile, produsele, cursurile, consultanta sau arta ta si apoi sa se laude cu ele, fara ca tu sa mai cheltui ceva pe reclama? Atunci, fa-i pe toti sa te-ntrebe care-i secretul bunastarii tale!

Cand pui suflet in ceea ce faci si vrei sa duci o viata plina de multumire

cea mai mare problema nu este ca-ti trebuie cat mai multi bani pentru promovare, ca sa afle cat mai multi oameni ce ai tu de oferit, pentru ca neurostiinta demonstreaza ca lucrurile nu functioneaza deloc asa.

Cata vreme statisticile sunt atat de clare si arata ca:

“Oamenii cred in proportie de 90% in ce le spune un prieten sau un apropiat despre un lucru si doar 10% cred intr-o reclama la acelasi lucru”

crezi ca am tot dreptul sa-ti garantez ca, daca nu inveti o metoda de imprietenire rapida, inainte de a aduce vorba despre ceea ce ai tu de oferit, iti asumi, de bunavoie, sa pierzi fix 90% din seva afacerii?  

Gresesc cu ceva?

 

Ce face ca oamenii sa te-aleaga primul, dar sa se mai si laude cu ceea ce le-ai oferit?

 

Sunt trei lucruri care, odata intelese, vor face din interactiunile tale cu oamenii un paradis, indiferent ca este vorba despre afacerea asta sau oricare alta afacere din viitor.  

Asadar, daca-i faci pe oameni sa simta:

1. Ca ceea ce le oferi este fix pentru ei;  

2. Ca achizitionarea ofertei tale este un eveniment fericit din viata lui;  

3. Ca vor parea si mai destepti in clipa in care le vor lauda celor din jur.  

Atunci orice grija si nesiguranta fata de ceea ce va urma in viata ta va disparea si toti cei din jur se vor minuna de evolutia ta. 

Chiar daca metoda asta de neurostiinta aplicata in marketing, pe care am numit-o “Metoda de-mprietenire D.A.I.A.” face minuni, ea nu se poate aplica tuturor afacerilor uniform, pentru ca pentru anumite lucruri oamenii sunt dispusi sa plateasca usor, iar pentru altele au nevoie de mai multe analize, raspunsuri si timp de gandire. 

Daca vrei sa vezi cum functioneaza metoda fix in cazul tau, alege, mai intai, situatia in care te afli:

 

1. Vreau sa-mi lansez:
A. Un serviciu,
B. Un produs,
C. un curs,
D. O consultanta,
E. Un produs artistic sau cultural

Fara a dura prea mult pana devin sustenabil si pe profit.

2. Vreau sa-mi fidelizez cat mai rapid si usor clientii si sa-mi recastig clientii pierduti, fara a ma mai teme de competitorii mei

3. Vreau sa obtin cu usurinta sponsorizari si parteneriate, fara a fi nevoie sa astept la nesfarsit pentru a-mi indeplini visul;

4. Vreau sa-mi conceptualizez si sa-mi impachetez atat de bine experienta, incat sa mi se ceara, fara ca pretul pe care-l pun sa fie o problema.

apoi scrie-mi intr-un e-mail alegerea facuta si lasa-mi numele si datele tale de contact si vei vedea: cat de repede, cat de usor si cat de economic este sa-ti indeplinesti visul folosind “Metoda de-mprietenire D.A.I.A.”

Garantez ca datele tale de contact nu vor fi folosite in alte scopuri sau instrainate!

Spor si inspiratie iti doresc!

 

CONTACT

3 + 9 =

0 Comments