Curs de Branding si Antreprenoriat Pentru copii

Sensul unui curs de branding si antreprenoriat pentru copii este ca ei sa stie ca averea lor este in mintea lor si oricat de ostila ar fi lumea in care traiesc, ei sa fie primii alesi

Societatea nu da doi bani pe copilul tau, nu-i problema! Cel mai bun curs de branding pentru copii si elevi ar putea sa fie acesta, pentru ca il face pe copilului tau sa fie model pentru ceilalti, deoarece va fi sigur pe cariera lui, indiferent de domeniul pe care-l alege si indiferent cat de ostila e lumea in care traim.

Esti un parinte responsabil fata de viitorul copilului tau si curajos si vrei sa ai un copil implinit si curajos la randul lui, care sa ajunga chiar mai departe decat tine, multumindu-ti toata viata pentru ca l-ai lasat sa-si aleaga singur cariera?

Cand elevii si studentii talentati termina o etapa de invatare si isi cauta un loc binemeritat si respectat in ierarhia sociala, toata lumea considera ca proaspetii absolventi trebuie sa stea neaparat la rand, ca si cum asteptarea asta s-ar impune din grija pentru ei, nu din teama ca tinerii le vor lua rapid locul, pentru ca au o gandire mai proaspata si mai vizionara ca a lor.

Am lansat comunitatea numita Problem Solving Academy si acest curs de branding pentru elevi, din instinct de conservare.

La final imi vei spune ca la fel ai fi facut si tu, cand vei vedea ca viitorul nostru depinde numai de felul in care gandim.

Daca multi dintre cei care pun suflet in ceea ce fac, nu reusesc sa si castige la nivelul pasiunii lor, este normal ca toti ceilalti, care se simt undeva pe la mijloc, sa creada ca niciodata nu vor reusi.

Eu nu ma vad traind in siguranta intr-o societate in care copiii nu au habar de unde si cu ce sa inceapa dupa absolvire, pentru ca nu vad altceva la parintii lor, decat ca pleaca si se intorc imbufnati de la serviciu, spunandu-le ca trebuie sa indure umilinte si abuzuri ale sefilor lor ca sa le poata face lor un viitor.

Toti acesti copii nu vor sti niciodata sensul si semnificatia vietii lor si, cu atat mai mult, ce inseamna brand-ul personal, brandul de produs sau brandul de servicii si nici cat ar putea sa castige din asta, pentru ca vor crede ca singura sansa sa se capatuiasca este sa fure sau sa se faca politicieni.

Nu simti la fel?

Cand la cursul de branding pentru copii si elevi am inceput sa-i invat cat si cum pot castiga daca-si construiesc un BRAND FUNCTIONAL si ce influenta puternica are asupra oamenilor gandirea inversata, absolut fiecare stie acum ca-si poate inventa viitorul, fara sa asiste neputinciosi la ceea ce altii incearca sa le impuna.

Iti voi demonstra ca branding-ul reuseste, daca POZITIONAREA reuseste, de aceea si incepe cu primul cuvant pe care-l rostesti atunci cand trebuie sa te prezinti!

Metoda de branding pe care am inventat-o, pentru a crea BRAND-uri FUNCTIONALE, numita „Metoda D.A.I.A.”, face ca ceea ce spune Scott Cook despre secretele branding-ului sa capete sens:

oamenii-nu-stiu-ca-vor-marketing-experiential

Asta inseamna ca la finele acestui curs de branding si antreprenoriat, copilul tau va sti ca, daca se lauda ca stie, ca poate sau ca exceleaza intr-un domeniu, oamenii nu-l vor vedea ca pe un mijloc pentru ei, ci doar ca pe un laudaros, ca toti ceilalti.

Ceea ce-nseamna ca el va deveni un BRAND, cu adevarat FUNCTIONAL, doar daca i-a facut pe foarte multi oameni sa-l perceapa ca pe un mijloc al implinirii fericirii lor.

Aici este arta, de fapt, si, cu cat copilul tau va sti sa faca demonstratia asta mai spectaculoasa, cu atat mai repede el va fi selectat pentru angajare pe pozitii inalte si va fi o coada lunga la usa lui, indiferent ce cariera alege.

Daca-ti rapesti doua minute, ca sa-mi raspunzi la urmatoarele intrebari, promit sa-ti arat cum functioneaza „Metoda D.A.I.A.” de a crea brand-uri functionale in cazul lui, dar numai daca are intre 14 si 18 ani:

  1. Care crezi ca sunt principalele 3 abilitati sau talente pe care copilul tau le are si la ce varsta i le-ai descoperit?
  2. Varsta lui este?
  3. La ce scoala sau liceu invata si-n ce clasa este?
  4. Ce a facut pana acum ca sa-si puna in valoare sau sa-si aplifice talentele?

Iti multumesc pentru alegerea de a lua in consideratie pasiunea si metoda mea de a-i face pe oamenii care pun suflet in ceea ce fac, sa ajunga primii carora li se cere ceea ce au de oferit.

Ceea ce pot sa-ti garantez este ca:

  1. Acest curs il va schimba, ca OM
  2. Atunci cand vei pune mana pe cursuri, ai sa-ti dai seama ce ti-a lipsit si tie, ca parinte, ca sa te reinventezi in orice domeniu, cu succes.

Astept raspunsul tau la intrebari la adresa: adrian@problemsolvingacademy.ro

a crea ceva inseamna a rezolva o problema

Invitat la emisiunea “Previziuni” la Antena 3 unde vorbesc despre CURSUL DE BRANDING SI ANTREPRENORIAT PENTRU ELEVI

CURSUL DE BRANDING SI ANTREPRENORIAT PENTRU ELEVI – DETALII TEHNICE

DURATA CURSULUI

 CURSUL sponsorizat de Fundatia dan voiculescu DUREAZA 8 ORE si se intinde pe 8 saptamani

 CATE O ORA PE saptamana SESIUNE

 CURSUL in s

CELE 8 MODULE DE CURS

Le primesti doar dupa ce raspunzi la intrebari

 

CAT costa cursul de branding pentru elevi

cURSUL COSTA IN MOD NORMAL 190 eur + tva/ cursant

DAR SESIUNEA DIN 2 MARTIE este sustinuta de fundatia dan voiculescu si problem solving academy

INVESTITIA TA ESTE zero DE DATA ACEASTA, DACA REUSESTI SA PRINZI UN LOC prINtre CEI 12-14


Daca copilul trece un test si este cu adevarat pasionat de ceva, sunt sanse sa prinda cursul la jumatate de pret, adica 95 EUR + TVA

 

BONUSURI CU VALABILITATE LIMITATA

Discount-ul de 50% este doar pentru copiii superdotati

Urmareste-ne si pe Facebook!

CONTACT

8 + 10 =

0 Comments