Ceea ce stii este comoara care te insoteste oriunde

Dar, cata vreme nu inveti cum sa demonstrezi rapid si cu talent, ca, ceea ce stii, le rezolva oamenilor o problema arzatoare in mod superior, acestia vor spune: "-Interesant ce ai tu de oferit, poate ca-mi va trebui si mie odata chestia asta!", in loc sa spuna: "-Dar cum faci tu asta? Vreau si eu sa vad cum imi rezolvi problema asta arzatoare chiar acum! Si cat costa?"
Adrian Stavriu trainer este aici

CURS DE ORGANIZARE EVENIMENTE

Cel mai bun curs de organizare evenimente iti schimba viata, doar in masura in care te invata cum sa-i faci pe oameni sa simta ca achizitionarea a ceea ce ai tu de oferit este un eveniment din viata lor. Altfel, vei fi si tu ca ceilalti si vei cheltui bani si energie, ca sa aduni oameni laolalta, sa-i hranesti si sa-i distrezi, in speranta ca vor actiona vreodata in favoarea ta. Vezi cum functioneaza Metoda D.A.I.A. de a experientializa evenimentele, fix in cazul tau, indiferent daca vrei sa LANSEZI O MISCARE IN JURUL TAU, sa FIDELIZEZI CHIAR SI CLIENTII PIERDUTI, sa OBTII PRIMUL SPONSORIZARI sau sa-ti VINZI IDEILE DE EVENIMENT mai bine ca ceilalti…

Cursuri de MARKETING EXPERIENTIAL

Tu ai plati pe cineva doar pentru ca stie, pentru ca poate sau pentru ca exceleaza intr-un domeniu?
Daca nu ai face asta, atunci cum iti imaginezi ca cineva ar face asta, cand ii spui ca stii, ca poti sau ca excelezi in domeniul tau, asa cum se intampla, cand te folosesti de reclama clasica?

Curs de Branding pentru copii

Sensul unui curs de branding si antreprenoriat pentru copii este ca ei sa constientizeze ca averea lor este in mintea lor si oricat de ostila ar fi lumea in care traiesc, ei sa stie ce-i face pe oameni sa-i aleaga primii pe ei

 

R

Curs de ofertare

Cand oamenii vin sa-ti ceara un pret pentru ceva ce ai de oferit, inseamna ca tu te afli in filmul lor. Dar ce-ar fi ca inainte de a le oferi un pret, ei sa fie deja in filmul tau si tu sa stii exact ce vor si ce pret ar plati pentru ceea ce ai de oferit?

CREATIVITATE IN MARKETING SI SALVAREA AFACERILOR - SEMINAR si WORKSHOP

Cand avem o idee stralucita de afaceri, credem ca tot universul va lucra la fericirea noastra. In viata reala, fericirea apare doar, cand reusim, cu talent, sa le aratam oamenilor, cat de fericiti vor fi, utilizand ideea noastra…

R

Team building AIKIDO-MARKETING-PARGHII-...

Toti vrem ca angajatii nostri sa fie ca noi si sa ne amplifice afacerea, dar ei sunt intotdeauna cu mainile goale in fata neprevazutului. Cat de fericiti ar fi si cum ar intoarce ei forta adversarului impotriva lui, daca i-ai invata principiul parghiei din AIKIDO si ar aplica asta in tot ce fac?

R

SEMINAR DE BRANDING SI STRATEGIE NECONV...

Acum cand oamenii te judeca in 10 secunde, pentru ca au tot Pamantul la picioare doar la un click distanta, cum altfel crezi ca poti fi bagat in seama la justa valoare si sa castigi cat meriti, daca nu captezi mai intai ATENTIA intr-un mod spectaculos?

Adrian Stavriu trainer este aici